Tânăr reținut de polițiști pentru furt. A sustras instalații sanitare în valoare de 27.000 de lei

by admin

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii clujeni sub acuzația de furt calificat. Tânărul ar fi sustras din incinta unei societăți comerciale componente și instalații sanitare în valoare de 27.000 de lei.

„Cercetările au fost demarate la data de 8 august a.c., în urma sesizării privind sustragerea, la data de 7 august a.c., în intervalul orar 12:35-13:00, din incinta unei societăți comerciale, din municipiul Cluj-Napoca, a mai multor părți componente utilizate la instalații sanitare, prejudiciul fiind evaluat la 27.000 de lei.

Verificările și investigațiile demarate de polițiștii de investigații criminale au dus la identificarea tânărului bănuit de comiterea infracțiunii și recuperarea integrală a prejudiciului. Cel în cauză ar fi escaladat gardul împrejmuitor al societății, după care, prin forțarea sistemului de închidere de la magazie, ar fi pătruns în interior, de unde ar fi sustras bunurile”, arată IPJ Cluj.

În baza probatoriului administrat, față de suspect a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, pentru alte măsuri preventive.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza