Sute de posturi scoase la concurs la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca. Se caută asistenți medicali, infirmieri sau kinetoterapeuți

by admin

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca face angajări pe bandă rulantă. Instituția medicală a anunțat că scoate la concurs 235 de posturi. Se caută asistenți medicali, kinetoterapeuți, tehnicieni de radiologie și imagistică medicală, fizician, asistent social principal, instructor de ergoterapie, registratori medicali, îngrijitoare, spălătorese, portari, brancardieri, infirmieri debutanţi.

Înscrierile la concurs se pot face în perioada 3-16 iunie pentru posturile de infirmier, îngrijitoare și brancardier și în perioada 2-15 iunie pentru restul pozițiilor. Concursul propriu-zis va avea loc în perioada 24-30 iunie pentru posturile de infirmier, îngrijitoare și brancardier sau în perioada 23 iunie- 2 iulie pentru restul posturilor.

Mai multe detalii despre condițiile de înscriere, calendarul de concurs și bibliografie sunt disponibile pe site-ul scjucluj.ro.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza