Surse: Alin Tișe va candida pentru președinția PNL! Liderul Consiliului Județean Cluj îl va concura pe Orban la congres!

by admin

Se agită apele în PNL. Surse foarte credibile din Partidul Național Liberal dau ca sigură candidatura președintelui Consiliului Județean Cluj la șefia PNL. Astfel, la viitorul congres, Alin Tișe îl va concura pe Ludovic Orban și se va bate pentru președinția partidului.

“Va candida sigur la președinția partidului sau pentru poziția de președinte executiv”, 

ne-a declarat sursa noastră din PNL. 

Ideea candidaturii unui lider din teritoriu nu este nouă iar o astfel de variantă ar fi fost agreată de mai mulți grei PNL, a precizat pentru servuscluj.ro un apropiat al liberalilor. 

În ultimele luni, Alin Tișe a lansat mai multe atacuri la adresa conducerii PNL și implicit a lui Ludovic Orban, ultimul episod s-a petrecut cu ocazia vizitei recente a președintelui Camerei Deputaților în județul Cluj.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

bogdan 19/05/2021 - 00:21

Felicit pe Alin Tise stie multa experienta politico-administrativ a fost prefect acum presedinte al CJ Cluj este un candidat puternic care il va zdrobi la congresul PNL pe Ludovic Orban cu ajutorul lui Emil Boc,Rares Bogdan si Ilie Bolojan alaturi de presedintele Iohannis .Vom avea un premier din toamna ardelean de la Cluj .Cu Alin Tise premier si Ilie Bolojan vicepremier vom recladi Romania .In incheiere vreau sa mai spun ca Alin Tise va fi candidatul PNL la alegerile prezidentiale in 2024

Raspunde
Ioan 27/05/2021 - 15:27

Tise..e a 4_a oara in 3 ani cand spargi drumul de la ciurila la vlaha…

Raspunde

Comenteaza