Suporterii români au făcut spectacol în Germania. Ce s-a scris despre ei

by Bianca Baraboi

Suporterii români au ajuns în Germania din toate colțurile țării: peste 30 de mii s-au adunat să le fie alături jucătorilor naționalei.

Naţionala României a început cu o victorie categorică parcursul la Campionatul European din Germania, scor 3-0 cu Ucraina, la Munchen, în grupa E.

Victoria vine la o zi după ce selecţionerul Edward Iordănescu a împlinit 46 de ani. „Tricolorii” au fost susţinuţi din tribune de zeci de mii de suporteri.

La Munchen, cei peste 30.000 de suporteri români au făcut spectacol pe tot parcursul partidei, împingându-i pe tricolori spre o victorie de vis, fiind cea de-a doua în istorie de la un Campionat European a naţionalei ţării noastre.

Presa internaţională a fost impresionată de show-ul făcut în tribune de către fanii români. “Fanii României îţi fac pielea de găină”, au titrat nemţii, explicând gestul făcut de suporterii tricolori. 

“Înaintea meciului, emoţiile au fost mari. Ucrainenii, care joacă primul lor turneu major de la atacul Rusiei din 2022, au avut lacrimi în ochi atât pe teren, cât şi în tribune, în timp ce s-a intonat imnul lor naţional. Jucătorii au intrat pe teren înfăşuraţi în drapeluri ucrainene.

Apoi momentul a devenit emoţionant în blocul suporterilor români aflaţi pe stadionul din München. Cei aproximativ 40.000 de fani au scandat zgomotos ‘Ucraina! Ucraina!’ şi s-au solidarizat cu ţara vecină. Piele de găină!”, au notat ceid e la Bild.

sursa: Prima Sport

Te-ar putea interesa si

Comenteaza