Supercupa României la baschet se vede în direct pe Look Sport! “U” BT Cluj-Napoca – CSO Voluntari, miercuri, de la ora 18:00

by admin

Sala Sporturilor din Târgu-Jiu găzduieşte Supercupa României la baschet masculin, eveniment ce prefaţează noul sezon competiţional. Se vor înfrunta ”U” BT Cluj-Napoca şi CSO Voluntari, miercuri, de la ora 18:00, în direct pe Look Sport.

Ilfovenii au reuşit cea mai mare performanţă în scurta existenţă a clubului, câştigând Cupa, în dauna celor de la CSM Oradea şi au şansa a-şi adjudeca încă un trofeu, dacă vor învinge campioana en-titre, care vine însă cu moralul la cote uriaşe.

Ardelenii vor juca la nivel înalt

Campioana României la baschet masculin va debuta în grupa G a Basketball Champions League în 6 octombrie, pe teren propriu, cu formaţia Darussafaka Istanbul. Clujenii joacă în premieră în faza grupelor.U BT Cluj-Napoca a obţinut calificarea vineri seară, la turneul preliminar din Grecia, pe care l-a încheiat cu trei victorii: 106-97 cu Vilpas Vikings, 84-74 cu Peristeri BC şi 77-64 cu Fribourg Olympic.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza