Supărare reală sau complezență? Dan Petrescu și-a “urecheat” public un jucător: “Nu mi-a plăcut ce a făcut. Chiar m-am ENERVAT!”

by admin

Tragerile repetetate de timp ale lui Cristi Bălgrădean i-au făcut pe fanii celor de la UTA Arad să-i huiduie copios pe cei de la CFR Cluj şi l-au scos din sărite chiar şi pe Dan Petrescu. Pe final de meci, la adăpostul golului marcat de Chipciu, CFR s-a cantonat în propria jumătate, iar Cristi Bălgrădean a dat tonul tragerilor de timp. Portarul a primit un cartonaş galben în minutul 80, apoi, în al doilea minut de prelungiri, el şi Mike Cestor au epuizat 30 de secunde la o repunere din careu în urma căreia şi apărătorul s-a ales cu un avertisment.

Chestionat pe seama corului de huiduieli care au acompaniat echipa sa la finalul meciului, Dan Petrescu a recunoscut că nu e mândrul de gestul jucătorilor săi:

“Nu mi-a plăcut ce a făcut Bălgrădean la final de două ori. Faza cu Cestor…Nu poţi trage de timp în felul ăsta, tragi altfel, a exagerat. Chiar m-am enervat şi i-am spus antrenorului cu portarii “Ce face acolo? Să joace, să pună mingea în joc!”. OK, mai întârzii şi la alt nivel, dar mie mi s-a părut că a exagerat. Nu mi-a plăcut ce a făcut”, a declarat Petrescu, la conferinţa de presă de după meci.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza