Șumudică, primele declarații despre venirea la FC U Craiova: “Așa este, sunt în discuții. Dar sunt departe de a semna!”

by admin

Marius Şumudică (50 de ani) a confirmat, luni, negocierile pentru preluarea băncii tehnice a celor de la FC U Craiova. Totuşi, şansele ca Şumi să devină înlocuitorul lui Adrian Mutu sunt mici, fostul antrenor de la CFR Cluj preferând o aventură în străinătate, fie în Turcia, fie în Arabia Saudită.

Imediat după demisia lui Mutu, venită după FC U Craiova – CS U Craiova 0-2, familia Mititelu s-a orientat spre fostul atacant din Giuleşti. Şumudică e dispus la negocieri, însă e puţin probabil ca Adrian Mititelu şi fiul său să poată veni cu un pachet financiar apropiat de cel pe care Şumi l-ar putea obţine în străinătate: 

“Aşa este. Sunt în legatură cu cei de la Craiova, dar sunt departe de a semna acolo. Vorbesc, dar prefer să dau curs ofertelor din străinătate. Nu ajung acum la Craiova”, a declarat Şumudică, pentru ProSport.

De curând, Şumudică a fost indicat drept potenţialul noul antrenor al saudiţilor de la Al Ahli Jeddah. Scopul lui Şumi este, însă, să revină în Turcia, acolo unde a lăsat o impresie bună la Kayserispor şi Gaziantep şi a dezamăgit la Rizespor.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza