Subiectul navigației pe Tarnița face valuri și în pandemie. „Tarnița a redevenit un rai pentru capriciile șmecherilor”

by admin

Odată cu expirarea stării de urgență au apărut și primele semne de relaxare pe lacul Tarnița. Deputatul PSD Horia Nasra atrage atenția că ambarcațiuile ilegale au revenit pe apă, în timp ce reglementările privind navigația pe Tarnița, principala sursă de apă potabilă a Clujului, întârzie să apară. Nasra cere instituțiilor clujene să ia măsuri.

„Raiul Șmecherilor de pe Tarnița continuă și în 2020. Autoritățile din Cluj sunt paralizate de frică! Prefectul Clujului doarme! Clujul și instituțiile statului la picioarele șmecherilor de pe Tarnița și la ordinul gulerelor albe care au vile și ambarcațiuni? Da! Așa este! Nu au trecut nouă luni și #Tarnița a redevenit un rai pentru #capriciile șmecherilor și gulerelor albe, reprezentate de oameni politici, care în loc să susțină reglementarea navigării pe lacurile din zona de munte a Clujului, susțin acest hiatus instituțional și haos navigabil”, a postat Horia Nasra pe o rețea de socializare.

Deputatul solicită reacții rapide atât din partea prefectului Mircea Abrudean, cât și a instituțiilor abilitate să controleze și să reglementeze navigația pe Tarnița: „Domnule Prefect Abrudean, petiția inițiată de deputatul independent Adrian Dohotaru și semnată de MII de clujeni chiar nu reprezintă nimic pentru dumneavoastră?! Solicit un raport, public, pentru clujeni și reprezentanții presei, cu privire la activitatea Gărzii de Mediu, Comisariatul Judeţean Cluj, în speţa poluării lacului Tarniţa!”

Reamintim faptul că în data de 25 octombrie 2019, într-o discuție extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Cluj, s-a adus în discuție analiza măsurilor întreprinse pentru rezolvarea problemelor semnalate de cetățeni pe lacul Tarnița.

Sursa foto: actualdecluj.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza