“Strada Potaissa – Piața de flori altfel”: iubitorii de flori și plante sunt așteptați la o nouă ediție cu multe surprize

by Bianca Baraboi

“Salut. Eu sunt Strada Potaissa. Și între 21 și 24 iunie redevin Piața de flori altfel, acel colț din orașul #cluj în care totul e posibil. În 2024 sunt #ceamaimicăstradă cu #ceamaimarecomunitate, una din care sigur faci și tu parte. De la decoruri de poveste, flori și plante cum rar ați mai întâlnit la discuții despre funcționalitățile spațiului public și de la #masabuneivecinătăți la întâlniri în premieră cu artiști internaționali, sunt locul în care vii să-ți clătești simțurile”, au scris organizatorii pe Facebook.

Ca în fiecare an, de 8 ani încoace, strada Potaissa prinde viață din nou. Programul este și anul acesta între orele 10-23 și accesul liber. Anul acesta organizatorii vin însă cu surprize internaționale.

Andi Daisler, fondator: “Pentru al optulea an la rând prindem aripi și visăm împreună. De data asta cu un twist internațional. Pentru că dincolo de plante și flori și decoruri, Strada Potaissa înseamnă concursuri internaționale și creativitate locală la tonă înghesuită în 100 de metri liniari și 7 metri lățime. Și în premieră pentru România, fondatorii offradio.gr cu un setlist live în direct de pe strada noastră.”

Te-ar putea interesa si

Comenteaza