#staiacasă Imagini fabuloase de la Cluj

by admin

Situația critică în care ne aflăm în acest moment i-a ambiționat pe artiștii clujeni să dea o notă creativă unor imagini cu străzi goale, dar pline de culoare și de optimism.

Fotograful Vlad Cupșa, managing partner KOMITI ne povestește cum au ajuns artiștii clujeni la această inițiativă plină de culoare și optimism.

„De îndată ce am înțeles cât de gravă este situația, am început să ne simțim nefolositori. Acest sentiment a dus imediat la discuții interne, despre cum putem să ajutăm comunitatea și să îi convingem pe membrii acesteia să stea înăuntru.

Mesajul #staiacasă este foarte ușor de înțeles și a fost adoptat de toți cei care vor să facă o diferență. Noi ne-am hotărât să îl abordăm într-un mod mai creativ, punând laolaltă competențele noastre cu expertiza ilustratorilor. Nu am vrut să arătăm imaginea unui oraș părăsit și post-apocaliptic, ci am vrut să folosim fotografii cu străzi goale dar pline de culoare și de optimism, ca să transmitem un sentiment mai liniștitor”, povestește Vlad Cupșa

Vlad Cupșa susține spune că este vorba despre un proiect spontan, realizat la „viteză”, dar care a avut un impact uimitor de pozitiv asupra societății.

„Proiectul a început în momentul în care am avut ideea, fără să ne gândim prea mult la ea. Viteza este mult mai importantă acum decât perfecțiunea. Am vrut să îl dezvoltăm in house, dar apoi am devenit curioși cum văd alți ilustratori Clujul.

Așa a început un proiect colaborativ, spontan, cu un reach ce ne depășește așteptările și un potențial imens. Suntem fericiți că primim feedback pozitiv și ne gândim ce putem face pornind de aici”, mai spune fotograful.

„Cel mai mult ne lipsesc evenimentele și suferim în izolare, fiindu-ne dor de locurile preferate. Ne place să interacționăm mai mult în viața reală, ne place să fim aici pentru a surprinde momente și a le transforma în amintiri. Deocamdată, stăm acasă și încercăm să contribuim cât mai mult”, mai spune fotograful

Sursă foto: facebook- KOMITI

Te-ar putea interesa si

Comenteaza