Sports Festival revine pe Cluj Arena. Vor fi 4 zile pline de evenimente

by admin

Sports Festival, singurul festival din România dedicat sportului, revine pe Cluj Arena. Festivalul va avea loc în perioada 1-4 iunie și îi așteaptă pe clujeni cu o serie de evenimente  dedicate sportului, divertismentului, educației și distracției!

Astfel, timp de patru zile, între orele 10:00 și 22:00, în zona de inițiere din fața stadionului, amatori și profesioniști, părinți și antrenori, copii și campioni, sunt așteptați să descopere peste 20 de sporturi individuale și de echipă. Cei prezenți vor putea interacționa cu mari personalități din lumea sportului, care au făcut istorie în domeniul lor, sau se pot înscrie în competiții ad-hoc și încuraja favoriții.

De altfel, fiecare zi a festivalului conține cel puțin un moment memorabil, pentru care merită să participi: 

Joi, 1 iunie, de Ziua Copilului, organizatorii au pregătit distracții pentru cei mici în toate zonele din festival, cu multă distracție pe toate aleile din Parcul Central, jocuri ale copilăriei, personaje amuzante, teatru de păpuși „PUCK”. Seara, pe scena principală, va cânta îndrăgita trupă disco DJ Project.

Vineri, 2 iunie, pe gazonul stadionului Cluj Arena se va desfășura cel mai important moment al festivalului – meciul Romania All Stars vs. Galatasaray Legends, un demonstrativ care îl va aduce pe Gică Hagi din nou pe teren, alături de coechipierii săi, într-un meci excepțional. 

Sâmbătă, în a treia zi de festival, trupa de teatru și muzică pentru copii „Gașca Zurli” va avea prilejul să-i încânte pe cei mici, de dimineața până seara, cu cele mai frumoase și îndrăgite momente, pentru bucuria întregii familii.

Dumincă, 4 iunie, ultima zi, este dedicată sportului de masă. Atunci se va desfășura Crosul SuperEroilor, o competiție care îi va provoca pe clujeni să alerge pentru renovarea maternității clujene „Dominic Stanca”, o cauză inițiată de Sports Festival și Spitale Publice din Bani Privați. Ziua se încheie cu Parada Cluburilor Sportive, un spectacol al universului sportiv cum n-ai mai văzut.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza