Sports Festival nu va avea loc în luna iunie. Ediția din 2021 va fi reprogramată

by admin

Organizatorii Sports Festival din Cluj au anunțat în cursul zilei de astăzi că ediția din acest an nu va avea loc în luna iunie. Data evenimentului va fi reprogramată și anunțată ulterior.

“Cea de-a treia ediție Sports Festival nu va avea loc la data clasică, în iunie 2021. Deși primele două ediții ale festivalului au avut loc în luna iunie și au strâns peste 150.000 de participanți, ediția programată pentru 2021 va fi organizată la o dată ce urmează să fie stabilită. Biletele cumpărate de fani la cele două meciuri demonstrative vor rămâne valabile”, au explicat organizatorii.

Cei din conducerea evenimentului își doresc să organizeze un festival în condiții de deplină siguranță și așteaptă directive clare date de autorități cu privire la organizarea marilor evenimente.

“Consultăm calendarele sportivilor și a marilor competiții internaționale. Totul, pentru a putea reveni cu o nouă ediție Sports Festival așa cum ne-am dorit-o și care să includă întâlnirea fanilor cu super campionii României, un nou super-demonstrativ de tenis Simona Halep & friends și meciul de retragere al lui Adrian Mutu.

După un an care ne-a determinat să spunem time-out, 2021 a început cu multe semne de întrebare. Ne este dor de aplauzele fanilor, de emoțiile din tribune, de competiții, de entuziasmul dat de încercarea unui nou sport sau de întâlnirea cu campionii noștri. Sportul așa cum îl știam s-a reconfigurat momentan. Însă el ne învață să ne adaptăm constant și să depășim obstacolele ce se ivesc în cale.

Acum, mai mult ca oricând, este important să promovăm mișcarea și un stil de viață sănătos. Aceasta este și misiunea noastră și ne vom revedea în curând în număr cât mai mare pe stadion sau la linia de start”, au transmis reprezentanții Sports Festival.

Sports Festival este cel mai mare eveniment dedicat sportului din România și înseamnă meciuri demonstrative, inițiere gratuită în peste 30 de sporturi, întâlniri cu mari campioni și profesioniști din domeniul sportului, demonstrații sportive și competiții pentru amatori.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza