Spiritul civic, prezent la Cluj! Doi tineri i-au recuperat geanta unei fete, după ce a fost jefuită în Mănăștur

by Cezar Leizeriuc

Doi tineri din Cluj au ajutat o tânără exact în momentul potrivit. Bogdan și Cătălin, în vârstă de 22, respectiv 23 de ani, au dat dovadă de spirit civic și au recuperat geanta fetei după ce doi minori au jefuit-o. Aceștia din urmă au fost prinși, iar 24 de ore se vor afla într-un centru de reținere și arest preventiv, urmate de o altă măsură preventivă.

“Bogdan și Cătălin se aflau pe strada Bucegi din Mănăștur când au auzit primele strigăte de ajutor ale unei tinere. Noi vă spunem acum că aceasta a fost abordată de doi băieți necunoscuți care au deposedat-o de geanta sa, însă Bogdan și Cătălin nu au surprins acel moment.

Strigăte de ajutor și doi băieți luând-o la goană…suficient pentru ei cât să nu rămână impasibili și să pornească în urmărirea lor. Pe strada Vidraru, însă, aproape de a fi prinși, cei doi urmăriți s-au făcut nevăzuți.

O scurtă privire între Bogdan și Cătălin – știau deja ce au de făcut. S-au despărțit imediat, fiecare alergând pe urmele unuia dintre făptuitori. Câteva momente a durat până când Bogdan l-a prins pe unul dintre băieți, apelând de îndată 112 și relatând cele întâmplate.

Imediat după sosirea echipajului de poliție, Cătălin s-a întors cu cel de-al doilea făptaș, surprins la intersecția străzilor Islazului cu Frunzișului.Bogdan, Cătălin, Vă mulțumim! Nu pentru că ați fost persoanele potrivite la momentul potrivit, ci pentru că ați ales acest lucru, fără a sta nicio secundă pe gânduri!”, au transmis cei din conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Cluj pe una dintre rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza