Spectacole ale Teatrului de Păpuși „Puck” la Zilele Culturale Maghiare din Cluj și la Festivalul „Verde de Bologa”

by Oana Spiru

Micii spectatori prezenți la ediția din acest an a Zilelor Culturale Maghiare sunt așteptați joi, 17 august, de la orele 10.00 și 12.00, la sediul Teatrului de Păpuși „Puck”, situat pe strada I. C. Brătianu, nr. 23, să urmărească spectacolul „Teatrul Umbrelor”/„Árnyak színháza”, în regia și dramatizarea lui Rumi László.

Spectacolul va fi prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani.

𝗣𝗼𝘃𝗲𝘀𝘁𝗲𝗮 𝘂𝗻𝗲𝗶 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮𝘁𝗶 𝘀𝗶𝗺𝗽𝗮𝘁𝗶𝗰𝗲

De asemenea, vineri, 18 august, tot de la orele 10.00 și 12.00, va fi prezentat pe aceeași scenă spectacolul „Te aștept”/ „Eljöhetnél hozzám!”, în regia lui Kovács Ildikó, reluată de Varga Ibolya.

Spectacolul va fi prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani.


𝗦𝗽𝗲𝗰𝘁𝗮𝗰𝗼𝗹 𝗱𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲 𝗻𝗲𝗱𝗿𝗲𝗽𝘁𝗮𝘁𝗶 𝘀𝗶 𝘂𝗿𝗺𝗮𝗿𝗶

Sâmbătă, 19 august, de la orele 10.00 și 12.00, pe scena Teatrului „Puck” este programat spectacolul „Lúdas Matyi”/ „Mateiaș Gâscarul”, după Fazekas Mihály, în dramatizarea lui Egyed Emese și regia Ibolyei Varga.
Spectacolul va fi prezentat în limba maghiară, are o durată de 50 de minute, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani.

Biletul de intrare la fiecare dintre aceste spectacole va avea prețul unic de 10 lei.

Rezervări: http://puckpuppettheatre.eventbrite.com


𝗦𝗽𝗲𝗰𝘁𝗮𝗰𝗼𝗹𝗲 𝗹𝗮 𝗕𝗼𝗹𝗼𝗴𝗮

Totodată, artiștii Teatrului de Păpuși „Puck” vor susține reprezentații și în cadrul Festivalului „Verde de Bologa”.

Astfel, sâmbătă, 19 august, de la ora 15.00, la Școala Primară din Bologa va avea loc o reprezentație a spectacolului „Motanul încălțat”, dupa Charles Perrault, în regia lui Cristian Nedea.

Duminică, 20 august, de la ora 15.00, la școala din Bologa va fi prezentat spectacolul „Dănilă Prepeleac”, după Ion Creangă, în regia lui Traian Savinescu.

Evenimentul „Verde de Bologa” va avea loc între 18 și 20 august, în localitatea clujeană Bologa. Accesul este gratuit pentru copiii cu vârsta de până la 14 ani.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza