Spațiu de lucru pentru firme și freelanceri. De unde poți lucra în Cluj-Napoca

by Oana Spiru

În contextul creșterii numărului de cazuri de infectare cu virusul Covid-19, se impune ca operatorii economici să aibă în vedere o serie de măsuri pentru protejarea salariaților.

În acest context, dacă angajatorii dispus de un spațiu mic, pe lângă munca de acasa, o măsură importantă la care mulți dintre angajatori recurg este să închirieze spații pentru co-working.

O companie din Cluj-Napoca a deschis în luna iunie un spațiu pentru co-working și închiriere birouri pe strada Brașov, iar în momentul de față cădirea se bucură de un mare succes, având toate încăperile închiriate.

“Aduce în piață spații de birou pentru firme mici si mijlocii și pentru freelanceri, spatii pozitionate în zone centrale, urbane, ușor accesibile. Astfel, Beerow se potriveste clădirilor cu o suprafață între 500 si 2500mp, situate în centrul orașelor”, a spus Andreea Balaj, director general la Transilvania Trek.

Imobilul oferă o soluție flexibilă, generoasă și accesibilă companiilor, angajaților, freelancerilor și nomazilor digitali, în procesul de adaptare la formatul de muncă remote, online sau “project based”, pe termen scurt, mediu sau lung.

„Ne-am propus să transformăm timpul și locul în care muncim, în zile de lucru care reflectă ceea ce-ți dorești să faci cu adevărat, oricât ar fi de complex, fără să-ți dispară zâmbetul și voia bună. Vrem să redefinim biroul și toată încărcătura pe care o are acest cuvânt. Susținem hărnicia, organizarea și eficiența”, spun reprezentanții Beerow.

Prețurile de închiriere pornesc de la 64 lei/zi pentru acces la un birou în zona de co-working sau 15 euro/mp pe lună pentru închirierea birourilor private.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza