Șoferii care doresc să își recupereze mai repede permisul de conducere suspendat vor da examen într-o nouă locație. Măsura se aplică pentru o singură zi

by admin

Se schimbă locul de examinare a persoanelor care doresc să își recupereze mai repede permisul de conducere. În data de vineri, 17 septembrie, testarea de verificare a cunoașterii regulilor de circulație care se susține de conducătorii auto potrivit art. 104, art. 106 și art. 106 ind. 1 din O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, se va  realiza la sediul Colina, str. Bucium, FN (lângă Secția 4 Poliție), acces pietonal dinspre bariera ieșire din parcarea auto. 

„Pentru limitarea transmiterii infecțiilor respiratorii acute și a potențialelor infecții cu coronavirus, vă adresăm rugămintea să acordați atenție sporită măsurilor de prevenire care se impun pentru autoprotecția dumneavoastră și să purtați măști de protecție la data susținerii testării. 

Persoanele care se vor prezenta pentru susținerea testului trebuie să aibă asupra lor actul de identitate, dovada înlocuitoare a permisului de conducere aflată în afara perioadei cu drept de circulație sau fără drept și un pix de culoare albastră”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza