Șofer oprit cu focuri de armă în Turda. Un pasager din mașina sa a fost rănit de polițiști

by admin

Urmărire ca-n filme și focuri de armă pe străzile din Turda. Un șofer fără permis a refuzat să oprească la solicitarea unui echipaj de poliție, așa că oamenii legii au plecat în urmărirea sa. Polițiștii au tras mai multe focuri de armă până ce au reușit să îl prindă pe fugar.

„La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 02.10, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Turda, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa pe strada Victoriei din municipiu, existând indicii că acesta ar fi fost condus de către o persoană ce nu posedă permis de conducere.

Două echipaje de poliție au pornit în urmărirea acestuia, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, însă autovehiculul nu a dat curs semnalelor de oprire. Astfel, după aproximativ 3-4 kilometri, un polițist din cadrul echipajului, după somațiile legale, a efectuat un foc de armă în plan vertical, precum și două focuri spre pneurile autovehiculului, acesta oprind în zona de intersecție a străzilor Nicolae Vlăduțiu cu Mărului”, au explicat reprezentanții IPJ Cluj. 

În autovehicul au fost identificat șoferul, un tânăr de 28 de ani, din Turda,  care nu poseda permis de conducere, precum și alți patru pasageri. Unul dintre aceștia, un tânăr de 19 ani, din Turda, pasager în locul din dreapta- spate al autovehicului a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, fiind rănit prin împușcare.

„În cauză au fost demarate cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor incidente faptei, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. De asemenea, au fost demarate verificări în ceea ce privește modalitatea de intervenție la eveniment”, au mai transmis cei de la IPJ Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza