Șofer cu numerele de înmatriculare false, prins de polițiști drogat pe o stradă din Florești

by Christian Suciu

Un bărbat în vârstă de de 29 de ani din Florești a fost prins de polițiști conducând sub influența substanțelor psihoactive pe strada Răzoare din Florești. Automobilul condus de individ ar fi avut totodată plăcuțele de înmatriculare false iar acesta nu avea dreptul de a conduce, astfel că a fost plasat în arest preventiv.

” În fapt, la data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 11.00, în baza informațiilor de interes operativ, polițiștii au interceptat în trafic autoturismul condus de acesta pe strada Răzoare din localitatea Florești.

În urma controlului efectuat a reieșit faptul că acesta are dreptul de a conduce anulat, iar autoturismul avea montate plăcuțe cu număr de înmatriculare false, cele ale autovehiculului fiind reținute în data de 27.07.2023, întrucât inspecția tehnică periodică nu se afla în perioada de valabilitate.”, au informat reprezentanții IPJ Cluj.

În baza probelor adunate bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore fiind cercetat în continuare pentru săvârșirea infracțiunilor de  conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza