Simona Halep, despre colaborarea cu Patrick Mouratoglou:” Vreau să câștig un Grand Slam pe hard! Vreau să fi agresivă! De aceea lucrez cu el.”

by Christian Suciu

Simona Halep a anunţat că Patrick Mouratoglou este noul ei antrenor, iar acum a venit cu mai multe detalii despre această super-colaborare şi ce-şi doreşte în viitor. 

„Am câştigat titluri pe ciment sau mari turnee, dar n-am reuşit încă să câştig şi un Grand Slam, aşa că probabil că trebuie să fac ceva extra, ca să pot câştiga unul. De aceea lucrez acum cu Patrick, poate mă va putea ajuta să câştig unul şi pe hard. Ar fi super, super frumos să reuşesc şi acest lucru în cariera mea. 

Patrick a făcut-o pe Serena mai bună decât era înainte. Acest aspect l-a adus printre cei mai buni antrenori din lume. Nu-l ştiam prea bine înainte de acest an. Nu am vorbit niciodată şi nu aveam o părere despre cum este, dar am văzut acum că are o personalitate puternică şi este destul de exigent ca antrenor. Asta mi se potriveşte mie şi de aceea sunt aici.

Vreau să fiu mai agresivă, să iau mingea mai devreme. Vreau să-mi deschid terenul mult mai bine decât o făceam înainte. Nu spun că jocul meu de până acum era unul prost, dar vreau să-l fac mai puternic.

I-am propus lui Patrick să lucrăm împreună, pentru că îmi doresc cu adevărat să revin în top. Am simţit că el este cea mai potrivită persoană să mă ajute să realizez asta. Am fost norocoasă că a fost disponibil. Vreau să revin în top şi, fireşte, visez să câştig un alt titlu de Grand Slam, pentru asta lucrez zi de zi”, a spus Simona Halep, pentru ProSport. 

Mouratoglou a antrenat-o pe Serena Williams la zece dintre cele 23 de turnee de grand slam câştigate şi americanca avea peste 30 de ani la fiecare dintre ele. 

sursa:looksport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza