Show de lumini marca Ja Dupont, alături de Kero Zen și Ocu, în deschiderea Clujotronic Cluj-Napoca

by admin

Festivalul Clujotronic se deschide vineri, 27 septembrie ora 20, cu performance-ul de paint mapping al artistului francez JA Dupont, cunoscut pentru instalațiile sale multimedia. Pe un perete de 6/2 metri, el va coregrafia lumina în colaborare cu Kero Zen și Ocu, celebrii artiști de street art, acompaniați de Blanilla, unul dintre cei mai apreciați DJ de breakbeat din Cluj.

A opta ediție a festivalului de artă digitală și muzică electronică Clujotronic aduce la Cluj concerte, performance-uri multimedia, instalații interactive de realitate virtuală și realitate augmentată, o expoziție de jocuri video independente, ateliere și dezbateri cu artiști din Franța, Germania, SUA și România. Institutul Francez din România la Cluj și Centrul Cultural German vă dau întâlnire între 27 și 29 septembrie la Muzeul de Artă Cluj-Napoca, care va deveni cadrul unei inedite aventuri în lumi virtuale.

Lucrările și evenimentele își așteaptă participanții între 27–29 septembrie, la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca. Intrarea este liberă.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

URL 20/03/2023 - 23:46

… [Trackback]

[…] Read More Infos here: servuscluj.ro/show-de-lumini-marca-ja-dupont-alaturi-de-kero-zen-si-ocu-in-deschiderea-clujotronic-cluj-napoca/ […]

Raspunde

Comenteaza