Serie A continuă pe Look Sport și pe platforma Primaplay.ro până în 2024! Transmisiunile primei etape

by admin

Următoarele 3 sezoane ale spectaculosului campionat italian de fotbal vor fi în direct pe canalele LOOK SPORT, precum şi pe noua platformă a Grupului Clever, PrimaPlay.ro . Contractul a fost intermediat cu ajutorul agenţiei Infront.

Încă o veste bună pentru telespectatorii LOOK SPORT: canalele de sport ale Grupului Clever continuă să transmită Serie A şi în următoarele 3 ediţii. Campionatul intern al ţării care s-a impus la UEFA EURO 2020 promite spectacol şi suspans şi în sezonul care începe în acest week-end, cu eterna tripletă Juventus – Internazionale – AC Milan luptând pentru titlu, dar cu orgolii mari şi din partea Atalantei, Lazio sau Napoli.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20367340/2/profimedia-0586283887.jpg

Lângă superstaruri precum Ronaldo sau Ibrahimovic, lângă celebrul cuplu de fundaşi ai Naţionalei Italiei, Bonucci şi Chellini, lângă antrenori emblematici precum Mourinho sau Allegri, românii îi pot vedea la lucru şi compatrioţii lor din Serie A. În noul sezon iau startul mai mulţi jucători din România, precum Ştefan Radu, fotbalistul cu cele mai multe meciuri pentru Lazio din istoria de 120 de ani a clubului, căpitanul Naţionalei, Vlad Chiricheş, sau portarii de la Milan şi de la Inter, Ciprian Tătăruşanu şi Ionuţ Radu.

Meciurile din Serie A pot fi urmărite de oriunde de pe teritoriul României, de pe orice device, şi pe noua platformă PrimaPlay.ro . Lansată pe 15 iulie 2021, platforma online PrimaPlay.ro pune la dispoziţia utilizatorilor toate competiţiile transmise de canalele LOOK SPORT, ştirile şi show-urile canalului generalist Prima TV, precum şi celelalte canale tv ale Grupului Clever: Profit News, Agro TV, Cinemaraton, Comedy Est.

Prima etapă din Serie A pe canalele LOOK SPORT:

Sâmbătă, 21 august

  • 19:30 Inter – Genoa                      LOOK SPORT +
  • 19:30 Verona – Sasuolo               LOOK SPORT 3
  • 21:45 Empoli – Lazio                    LOOK SPORT 2

Duminică, 22 august

  • 19:30 Udinese – Juventus           LOOK SPORT +
  • 21:45 Roma – Fiorentina             LOOK SPORT 2

Luni, 23 august

  • 19:30 Cagliari – Spezia                 LOOK SPORT 3

Te-ar putea interesa si

Comenteaza