Senator UDMR, confirmat cu COVID-19. „Mă simt foarte bine, lucrurile merg conform standardelor si procedurilor”

by admin

Senatorul UDMR Barna Tánczos a fost confirmat cu noul coronavirus. Parlamentarul a povestit pe rețelele de socializare că inițial a fost internat cu pneumonie bilateră, dar ulterior a aflat că boala a fost provocată de SARS-CoV-2.

„Cine mă cunoaște, știe că îmi plac provocările. Poate, uneori, chiar într-un mod exagerat. Totuși, aș fi renunțat la cea de astăzi. În mod special datorită grijii care o port familiei, copiilor și părinților mei.

A început ca o banală pneumonie, dar s-a aflat destul de repede că este cauzată de fapt de virusul COVID-19. Sunt în grija unei echipe medicale fantastice. Începem tratamentul.

PS: Mă simt foarte bine, lucrurile merg conform standardelor si procedurilor”, a scris Barna Tánczos pe pagina personală de Facebook.

În luna martie, senatorul a fost implicat într-un incident. Polițiștii l-au acuzat că ar fi spus că este bolnav de COVID-19 pentru a scăpa de o amendă. Parlamentarul a susținut însă că de fapt le-a transmis polițiștilor doar că se îndrepta spre testare, nu că ar fi infectat.

Senatorul PNL Vergil Chițac a fost primul parlamentar infectat cu noul coronavirus, în luna martie. Luna trecută, deputatul ALDE Constantin Avram a fost diagnosticat și el cu COVID-19.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

haha 11/07/2020 - 14:41

Nu este mincinosul care a vrut sa scape nu demult de o amenda pentru viteza afirmand ca are covid? Apropo, oare ce zic medici, colegul sau medic, Laszlo Attila despre afirmatia lui, cum ca are dubla pneumonie dar nu-l doare nimic? E de toata jena.

Raspunde

Comenteaza