Selecționerul Rădoi anunță o pierdere importantă, după meciul cu Germania: “Nu sunt sigur că în momentul de față poate juca peste câteva zile”

by admin

Mirel Rădoi a declarat că este extrem de dezamăgit de faptul că România a pierdut pe final în faţa Germaniei. Selecţionerul vine cu o veste extrem de proastă, în vederea meciului cu Armenia de luni.

Andrei Burcă, unul din cei mai buni ”tricolori” din prima repriză a ieşit accidentat şi a fost înlocuit de colegul de la CFR, Cristi Manea.

 “Ne-am gândit că trebuie să aducem trei fundaşi centrali în seara asta, că putem acoperi mai bine zona aceea. N-aş fi fost supărat absolut deloc dacă Germania câştiga golul doi dintr-un atac, dintr-un joc combinativ. Din păcate a fost dintr-o fază fixă. Dintr-o fază fixă, când ai jucătorul lângă tine, lucrurile astea sunt foarte uşoare şi mi-e greu să accept. Nu pot să spun că sunt mulţumit că am condus cu 1-0, am pierdut cu 2-1  cu o echipă foarte bună. Punctul ăla era un punct de moral pentru noi. Germanii şi-au creat câteva ocazii din centrări.

Burcă nu sunt sigur că în momentul de faţă poate juca peste câteva zile. A simţit că nu poate să continue meciul. Vom vedea dacă Nedelcearu va reveni. Chiar dacă am avea unele probleme trebuie să găsim soluţii. Cele trei finale rămase sunt cele mai importante pentru noi. Nu avem timp să ne plângem în seara asta. Trebuie imediat să ne gândim la Armenia”, a declarat selecţionerul, la microfonul Pro TV.

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri seară, la Hamburg, cu scorul de 2-1, de selecţionata Germaniei, într-un meci din etapa a şaptea a grupei J a calificărilor europene pentru Cupa Mondială din 2022, în care a condus cu 1-0. Tricolorii sunt acum pe locul patru în grupă.

Au marcat Gnabry ’52 şi Muller ‘81 pentru gazde, respectiv Ianis Hagi ‘9 pentru România.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza