Selecționerul Iordănescu, încrezător după ce România și-a adversarele din Liga Națiunilor! Iordănescu:” Obiectivul ar trebui să fie primul loc”

by Christian Suciu

Echipa națională de fotbal a României și-a aflat adversarele din grupa de UEFA Nations League în urma tragerii la sorți ce a avut loc la Paris în cursul zilei de ieri.” Tricolorii” vor întâlni din nou reprezentativa Kosovo-ului, naționala Ciprului și câștigătoarea dintre Lituania și Gibraltar.

Selecționerul Edward Iordănescu nu a luat parte la tragerea la sorți din cauza unor probleme medicale însă acesta a oferit ulterior o reacție privind șansele României împotriva viitoarelor adversare.

” E prematur să ne hazardăm acum în analize cu privire la adversari. Mai sunt luni bune, o perioadă de transferuri în vară care poate schimba situaţia multor jucători, atât de la naţionala noastră, cât şi de la adversare.

Va conta mult cât şi cum vor juca băieţii noştri până la toamnă, dar şi fotbaliştii rivalelor noastre din grupă.Cert este un singur lucru, obiectivul României trebuie să fie primul loc, iar asta cu atât mai mult cu cât vorbim de o şansă importantă, în paralel cu preliminariile clasice, pentru o eventuală calificare la barajul pentru Cupa Mondială 2026.”, a declarat selecționerul Iordănescu, potrivit FRF.

sursa:primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza