Sediul IPJ Cluj s-a mutat pe Calea Turzii

by admin

Sediul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj s-a mutat. Începând de joi, activitatea IPJ Cluj se va desfășura într-o locație nouă, pe strada Calea Turzii, nr. 176B. Cetățenii care doresc să depună sesizări, plângeri sau alte documente o pot face la noul sediu.

Modificările survin în contextul în care vechiul sediu de pe strada Traian intră într-un proces de reabilitate, proiect finanțat din fonduri europene.

„ Modificările survin în contextul implementării proiectului finanţat din fonduri europene nerambursabile cu titlul ”Reabilitare, creșterea eficientei energetice, gestionarea eficientă a energiei la imobile existente corpurile C2 și C20, modificări  interioare, amenajare spații de lucru în pod existent (C2) amenajare incintă și refacere împrejmuire la I.P.J. si D.J.I. CLUJ”, proiect finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 3 – Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiţie 3.1. – sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza