Secretul tinereții veșnice. Tehnicile care păcălesc trecerea anilor

by admin

Tinerete vesnica. Asta promite sa ofere o noua tehnologie laser care a revolutionat industria cosmetica. Folosind un tip special de lumina, tratamentul ajuta la reducerea ridurilor, elimina petele nedorite si stimuleaza secretia de colagen. Medicii esteticieni spun ca rezultatul este o intinerire vizibila a pielii inca de la prima sedinta.

Despre Broad Band Light, plasticienii spun ca este cea mai puternică şi eficientă unealtă care există la momentul actual pentru a  încetini îmbătrânirea şi pentru a întoarce practic în timp pielea lezată de soare. Tratamentul dureaza maxim 30 de minute si incepe prin aplicarea unui gel, urmata apoi de aplicarea luminii pulsatile. Rezultatele se vad dupa prima sedinta, spun specialistii.

”Tehnologia BBL forever young foloseste lumina intens pulsata pentru a trata  semnele imbatranirii pielii datorate trecerii timpului si expunerii la soare. Astfel putem trata petele pigmentare, vasele de sange, roseata difuza a pielii, laxitatea si ridurile intr-o maniera non invaziva si fara efecte adverse. Inainte de a efectua o astfel de procedura trebuie sa nu va expuneti la soare sau la solar cu minim o luna inainte de tratment, sa va curatati bine fata si sa nu luati medicamente care sensibilizeaza  pielea la lumina si anume tratamente pentru acnee care contin retinoizi”, explica medicul dermatolog Amalia Orac.

Tehnica poate fi folosită si pentru a trata gâtul, dosul mâinilor, decolteul sau orice altă zonă a corpului. Tratamentul elimină petele nedorite si capilarele responsabile de roșeață, stimulând în același timp colagenul și elastina pentru a regenera zonele afectate de soare. Pentru un efect îndelungat, sunt suficiente 3-4 ședințe de terapie pe an. Energia luminoasă furnizată în cadrul terapiei va încălzi ușor straturile superioare ale pielii. Căldura absorbită de zonele vizate stimulează celulele pielii pentru a genera colagen nou, înlatură pigmentul și coagulaează sangele in vasele mici producand inchiderea acestora. Acest lucru se va vedea într-o piele mai fină, mai luminoasa și mai tânără.

Rezultate uimitoare promite și ultima noutate în materie de corecție volumetrică. Acidul hyaluronic este înlocuit cu un filler Ellanse de ultimă generație despre care specialiștii spun că este foarte sigur, mai bine tolerat și nu provoacă alergii sau reacții adverse. În plus, produsul stimulează formarea de collagen natural, care în timp are effect de netezire a ridurilor și conferă volum suplimentar in anumite zone ale fetei, precum pomeții.

”Acidul hialoronic care parea de neinlocuit  pana acuma se pare ca este amenintat pe aceasta piata extrem de vasta a medicinei estetice de o serie de produse cu calitati remarcabile. Astazi ca noutate vom cunoaste un produs care ne da in plus fata de acidul hialoronic o durata de actiune mai indelungata, proprietati noi de volumizare a tesuturilor si un efect cu totul nou de biostimulare adica practic se produce colagen in piele. Cred ca va place ideea aceasta de a avea colagen in piele mai ales ca stim cu totii ca dupa o anumita varsta pielea contine din ce in ce mai putin colagen si acest colagen ne da de fapt aspectul tanar al pielii”, spune medicul estetician Adrian Avram.

Spre deosebire de injectarea cu acid hialuronic, acest filler nu atrage molecule de apă, de aceea nu provoacă apariția edemelor în locurile injectate.  În plus, textura fină nu îngreunează zona tratată și poate fi aplicat și persoanelor cu piele subțire și sensibilă. 

Te-ar putea interesa si

Comenteaza