Se schimbă abordarea la CFR Cluj: “Mă gândesc că și la noi TREBUIE”

by admin

CFR Cluj a început cu stângul grupele Conference League 2021/2022. Campioana ultimelor patru sezoane a pierdut cu Jablonec, 0-1, după un penalty comis de Camora, care a fost şi eliminat, ca urmare a unei gafe a lui Cristi Bălgrădean.

Unul din principalii investitori ai echipei, Ştefan Gadola a declarat că urmează un proces de întinerire a lotului în viitorul apropiat. Ştefan Gadola este de părere că eşecul de joi seara nu este o catastrofă şi a avut cuvinte blânde despre jucători.

 ”Asta este, nu este nicio catastrofă. N-am jucat ca pe vremuri, mai avem de lucru. Cel mai bine ştie Dan Petrescu. Sunt convins că va munci, va lucra şi va face o echipă mai bună. Văzând echipa adversă, una foarte tânără, mă gândesc că şi la noi trebuie. Cu siguranţă vom întineri echipa. O vom face.

Nu mă îngrijorează forma lui Camora. El a fost mereu un mare sportiv, un mare caracter. Ce să spun? A fost o fază discutabilă la eliminare. Eu am văzut că a fost împins. Judec ca un inginer. Poate a fost fault şi a pus mână pe minge după.

Ce să ştiu eu ce a gândit Bălgrădean… El a fost pe teren, eu undeva la televizor… Optimist sunt, da, vom merge mai departe şi vom lupta. Eu cred că am avut un adversar pe care putem să îl batem în meciul retur. Spercam că vom lua puncte şi bani”, a declarat Ştefan Gadola pentru gsp.ro.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza