Se rezolvă problema gunoaielor din Cluj? Prima celulă de depozitare a deșeurilor va fi dată în folosință

by admin

Alin Tișe, Președintele Consiliului Județean Cluj, a anunțat în ședința de CJ de astăzi, 30 aprilie, că în aceste zile se lucrează la ultimele amănunte pentru darea în funcțiune a primei celule din Centrul de Management Integrat al Deseurilor.

„În aceste zile suntem la ultimii pași pentru darea în funcțiune a acestei prime celule, în aceste zile discutăm contractul final pentru gestionarea centrului și săptămâna viitoare, practic primul gunoi va fi dus în această nouă celulă la CMID. Am parcurs deja prima etapă, urmează să autorizăm celulele 2 și 3. Am ajuns la final și în aceste zile suntem în faza de semnare a contractului. Este una dintre cele mai mari realizări pe care acest mandat ni-l oferă nouă, consilierilor județeni, mai cu seamă că rezolvă problema gunoaielor din județ pentru următorii 15-20 de ani. Este una dintre cele mai mari investiții dincolo de ce s-a întâmplat în județ”, spune Președintele Consiliului Județean Cluj.

Alin Tișe susține că această investiție este de apreciat, ba mai mult, această realizare va încununa mandatul actualilor consilieri.

„A fost o muncă foarte dificilă din cazul blocajelor, dar finalmente am ajuns la liman și vă mulțumesc pentru sprijin. Această realizare va încununa mandatul nostru, al tuturor. Este vorba de a rezolva o problemă pe care noi o avem de la revoluție încoace. Darea în funcțiune a acestui centru este un lucru cu care merită să ne mândrim”, spune Alin Tișe.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza