Se redeschide pârtia Feleacu

by Cristina Mihaila

Cum iarna a revenit în forță, se impune și o distracție de sezon. Vestea bună vine de la administratorii pârtiei Feleacu, care au lucrat intens la reamenajarea traseului, astfel toți iubitorii de sporturi de iarnă vor putea să schieze în apropierea Clujului începând de mâine, 08.02.2020.

Închirierea echipamentului complet de schi costă 40 de lei pe zi, iar preţul unei urcări cu teleschiul rămane neschimbat faţă de anul trecut, anunță administratorii. Persoanele care încă nu practică sporturi de iarnă au posibilitatea să învețe, instructorii școlii de schi Cetina fiind prezenți în permanență pe pârtie. Ședințele de învățat se organizează pe pârtia de începători sau în țarcul de învățat și urcarea se face cu banda.

De asemenea, este deschis după programul pârtiei și traseul de tubing cu colaci, care are o lungime de 120m și urcarea se face cu banda.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

Care este orarul partiilor la Cluj în weekend 07/02/2020 - 16:32

[…] Veche Băişoara: sâmbătă-duminică, în intervalul orar 9-17;Pârtia Feleac (care se redeschide mâine, 8 februarie): sâmbătă-duminică, în intervalul orar 10-22;Domeniul Schiabil Buscat: […]

Raspunde
Care este orarul pârtiilor din Cluj în weekend 07/02/2020 - 16:37

[…] Veche Băişoara: sâmbătă-duminică, în intervalul orar 9-17;Pârtia Feleac (care se redeschide mâine, 8 februarie): sâmbătă-duminică, în intervalul orar 10-22;Domeniul Schiabil Buscat: […]

Raspunde

Comenteaza