Se redeschid cluburile de mâine, DOAR pentru cei vaccinați. Distracția clujenilor, condiționată de intervalul orar

by admin

Bucurie de nedescris pentru clujenii care vor să se distreze și să simtă din nou pulsul petrecerilor după o lungă perioadă de timp. Chiar dacă cluburile, discotecile și barurile se vor redeschide începând de mâine, 1 iunie, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, majoritatea au anunțat startul petrecerilor de vineri, 4 iunie. Doar persoanele vaccinate anti-COVID cu ambele doze și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele care prezintă la intrare dovada realizării testului PCR vor putea participa la aceste petreceri organizate în intervalul orar 05:00-24:00.

Așadar, unii dintre clujeni își vor reaminti de perioada în care trebuiau să demonstreze cu buletinul că au 18 ani pentru a avea acces în club… acum se văd nevoiți să arăte foaia de vaccin.

“Anunțul pe care l-am primit zilele trecute nu a fost așa cum ne-am așteptat. Astfel, a trebuit să setăm un set de reguli și condiții cu care nici noi nu suntem mulțumiți, dar lucrăm cu ce avem, pentru buna desfășurare a petrecerii, sperând ca acestea să se modifice curând și voi veți fi primii anuntați:

Accesul la party este limitat și este permis doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau pentru persoanele care ne prezintă la intrare dovada realizării testului PCR cu maxim 72 de ore înainte de petreceri. Intervalul de party: 18:00 – 24:00.

Până la ora 19:00 se vor ține rezervările, ulterior se va face loc celor de pe lista de așteptare. Intrarea la party se face până la ora 20:00. Costul unui bilet de intrare este 35 lei și consumația minimă obligatorie la masa de 4 persoane este de 350 lei. Cumpărarea biletelor înseamnă că sunteți de acord cu regulile și condițiile de mai sus. ABIA AȘTEPTĂM SĂ NE VEDEM! Let`s get back to PARTY!”, a transmis conducerea clubului Revolution.

Un alt club din Cluj-Napoca și-a anunțat recent clienții pe rețelele de socializare că vor da start petrecerilor din data de 4 iunie. Biletele au fost vândute în proporție de 90% chiar din primele zile.

“Back to life, back to parties! După o lungă perioadă de stat în casă cu dans în oglindă și ascultat muzică de pe Youtube, e momentul să ne reintrăm în mood-ul de “party animals”! Pe 4 iunie deschidem sezonul cu o super petrecere, ca în vremurile bune, după 8 (After eight). Nu de alta, dar la 00:00 trebuie să fim acasă. Who’s coming after eight in After eight?”.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

tudor 01/06/2021 - 10:24

DISCRIMINARE EVIDENTA!! Ce vina au cei care nu au voie sa faca vaccin, dupa ce ca sunt bolnavi etc etc.. vii tu ca stat si ii mai lovesti odata!! Chiar nu va este rusine?????Pana unde mergeti???

Raspunde

Comenteaza