Se redeschid cinematografele Dacia și Mărăști. Lista proiecțiilor din prima săptămână

by admin

Cinematografele administrate de Primăria municipiului Cluj-Napoca se redeschid duminică, 6 septembrie, cu o nouă organizare a sălilor de cinema, care permite respectarea regulilor necesare în contextul pandemiei.
Accesul clujenilor la filme este în continuare gratuit. Proiecțiile vor fi zilnice, iar în weekend acestea vor fi destinate în exclusivitate copiilor.

Conform primarului Emil Boc, pentru respectarea distanțării sociale, capacitatea maximă pentru Cinema Dacia este de 40 de persoane și 35 de persoane pentru Cinema Mărăști.

De asemenea, au fost luate toate măsurile necesare pentru ca spectatorii să poată urmări proiecțiile în deplină siguranță: marcarea distinctivă a scaunelor pentru public, realizarea triajului observațional și a circuitului unidirecțional, dezinfectant, afișarea mesajelor informative pentru respectarea măsurilor, efectuarea dezinfecțiilor periodice.

Conform măsurilor impuse, purtarea măștii de protecție este obligatorie la proiecțiile de film pe întreaga durată a desfășurării evenimentelor.

În prima săptămână vor rula câteva animații clasice: Alice în Țara Minunilor, 101 Dalmațieni II, Tom și Jerry, Peter Pan sau Hotel Transylvania III, dar și producții premiate internațional precum: The Martian (2015), Darkest Hour (2017) sau Manchester by the Sea (2016)

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Outbreak film 08/09/2020 - 23:50

Odioasa îndârjire în încăpățânarea de a nu ține seama de pandemie şi de opiniile medicilor, e maniera iresponsabilă de a tooot promova activități ce nu sunt necesare vital ?

Raspunde

Comenteaza