SE PREGĂTEŞTE TRANSFERUL ANULUI ÎN CASA LIGA 1. CFR ŞI FCSB VOR SĂ FACĂ SCHIMB DE ATACANŢI

by Cristina Mihaila

CFR şi FCSB negociează o lovitură pe piaţata transferurilor. Cei de la ProSport scriu că oficialii celor două formaţii sunt în discuţii avansate pentru un schimb de atacanţi, între Billel Omrani şi Sergiu Buş.

Billel Omrani are parte de un sezon de coşmar. Francezul trecut pe la Marseille a avut prestaţii şterse pe teren, care l-au făcut să îşi piardă locul de titular la campioana din Casa Liga 1. Ba mai mult, acesta a suferit şi o accidentare cum rar se întâlneşte.

Marius Bilaşco a declarat că Omrani are o desprindere a unui muşchi de pe os. Recuperarea merge bine şi se speră ca atacantul să fie recuperat pentru începutul anului 2021.

Sergiu Buş a venit cu mari speranţe la FCSB de la Gaz Metan Mediaş în această vară, atacantul însă nu a impresionat şi nu a prins un loc de titular în echipa lui Toni Petrea. Cei de la ProSport scriu că acesta şi-ar dori foarte mult să ajungă în Gruia, datorită relaţiei foarte bune pe care o are cu antrenorul Edi Iordănescu, cu care a mai lucrat la fosta sa echipă.

Pentru mai multe știri din sport accesați looksport.ro.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza