Se modernizează Parcul Central din comuna Apahida

by admin

Parcul Central din comuna Apahida urmează a fi modernizat. Potrivit reprezentanților primăriei, luna viitoare va fi scoasă la licitație execuția lucrărilor. Potrivit proiectului, parcul va avea mai multe zone de joacă, va fi iluminat cu tehnologie LED și va fi dotat cu camere de supraveghere.

„În luna februarie vom scoate la licitație execuția unui proiect de modernizare a zonei Parcului Central. Proiectul tehnic pe care l-am gândit împreună cu o echipă specializată în acest fel de amenajări conține, printre altele, construirea unei zone de joacă pentru copiii cu vârsta 1-3 ani, o zonă de joacă pentru copiii cu vârsta 5-12 ani, o zonă de fitness, o zonă pentru seniori, o zonă pentru tenis de masă, alei și piste, precum și alte intervenții în ceea ce privește dotarea și operaționalizarea spațiului.

Copacii cu fost toaletați pentru a ne asigura de securitatea fizică a celor care stau în parc, dar și pentru a asigura un nou ciclu de creștere pentru vegetație. Într-adevăr intervenția poate părea agresivă, dar ea a fost realizată de personal dedicat, contractat de Primăria Apahida.

La finalizare, va fi montat un sistem de iluminat modern cu tehnologie LED, un sistem de irigații și camere de supraveghere video care vor fi integrate în sistemul de monitorizare al Primăriei Apahida.

Termenul de realizare al investiției este decembrie 2023”, a scris, pe rețelele de socializare, primarul Grigore Fati.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza