Se caută voluntari pentru ediția din acest an a festivalului UNTOLD

by admin

Se caută voluntari pentru ediția din acest a festivalului UNTOLD. Organizatorii au dat startul înscrierilor pentru cei care doresc să ajute la organizarea evenimentului.

„Anul care tocmai a trecut, a fost greu și complicat, dar am și învățat să ne bucurăm de fiecare clipă și să profităm la maxim de toate ocaziile care ne sar în cale. Știm că v-am lipsit enorm, dar să știți că voi ne-ați lipsit și mai mult. Și chiar dacă a fost un an de pauză, acesta ne-a permis să ne gândim mai mult la cum să facem din această experiență, una unică și de neuitat împreună cu voi. De aceea anul acesta revenim cu forțe proaspete și mult entuziasm la gândul că în sfârșit o să ne reîntâlnim”, au transmis organizatorii festivalului.

Aceștia au postat și un formular care trebuie completat în prima parte a procesului de recrutare pentru echipa de voluntari. De asemenea, au transmis o serie de informații de care trebuie să țină cont candidații:

  • Cazarea și transportul nu pot fi asigurate de către organizatori.
  • Intervalul de vârstă pentru programul de voluntariat UNTOLD 2021 este de 16-35 de ani (trebuie să ai împliniți 16 ani în 05.09.2021). 
  • Programul de voluntariat UNTOLD 2021 se adresează exclusiv cetățenilor români, conform legii în vigoare până la acest moment. 
  • Repartiția pe departamente se va face atât în funcție de dorința și abilitățile tale, cât și de necesitatea departamentelor. 
  • Activitatea ta va începe în funcție de nevoia departamentamentului la care aplici. Primul departament care își va începe activitatea, va fi cel mai devreme cu o săptămână înainte de festival, urmând ca și celelalte departamente să intre treptat până în prima zi a festivalului. 
  • Va trebui să fii la Cluj cu o zi înainte să-și înceapă departamentul din care faci parte activitatea, pentru a încheia procedura legală de semnare a actelor și a parcurge trainingul care îți este asignat. 
  • Turele tale vor fi de 6 ore (dacă ai sub 18 ani nu vei putea activa în turele de noapte) rămânând ca în restul timpului să ai posibilitatea să te bucuri de tot ceea ce oferă festivalul. 
  • Cei care ne-ați ajutat în anii trecuți, veți avea prioritate în procesul de selecție și veți fi trimiși în departamentul pe care vi-l doriți. 
  • Pentru că punem în prim plan, atât siguranța voastră cât și a publicului, noi ca și echipă de organizare dorim să reprezentăm un risc cât mai scăzut. În acest sens vor fi eligibile doar persoanele vaccinate cu schema completă și 10 zile după rapel până la data de 05.09.2021.

Doritorii pot aplica AICI pentru a deveni voluntari UNTOLD.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza