Școlile vor rămâne închise până după Paște.Un profesor clujean și-a propus să predea lecții online gratuite pentru examenul de bacalaureat

by admin

Ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat că școlile vor rămâne închise și în perioada în care este decretată stare de urgență de către președintele Klaus Iohannis.

„Deocamdată nu avem niciun termen pentru perioada de închidere a școlilor, dar în perioada de stare de urgență școlile or să fie închise. În perioada asta este clar că o să avem școlile închise. Până după Paște școlile sunt închise”, a declarat Monica Anisie pentru HotNews.ro.

Având în vedere amânare începerii școlilor, un profesor de limba română din Cluj-Napoca face tot posibilul să îi ajute pe elevii care urmează să susțină bacalaureatul. Gabriel Braic a lansat o serie de lecții online gratuite pentru examenul de bacalaureat. Profesorul de limba română, Gabriel Braic, încearcă să le transmită elevilor de liceu că nu este momentul pentru panică ci pentru studiu.

„Chiar dacă s-au suspendat cursurile, mi-am propus să predau pe pagina mea de facebook în fiecare zi de luni până vineri începând cu ora 11:00 AM. Așa să mă ajute Dumnezeu!

Cred că sunt mult mai mulți oamenii buni care încearcă să facă ceva pentru ca răul să nu triumfe. Le urez succes! Haideți să continuăm să multiplicăm binele”, transmite Gabriel Braic. 

Te-ar putea interesa si

Comenteaza