Scenarii în PNL: Emil Boc, posibil premier dacă Florin Cîțu va fi demis sau va demisiona!

by admin

Bubuie nervii în PNL în ultima vreme iar scenariile legate de mutările de putere din partid nu au întârziat să apară. Lideri liberali aparent neutri par descumpăniți de evenimentele din ultima perioadă și cred că viața acestui Guvern e pecetluită. Astfel un potențial prim-ministru pe care să îl dea PNL ar putea fi din nou Emil Boc, susțin sursele Servus Cluj.

“Până în septembrie Guvernul Cîțu va fi sever decredibilizat. Este un an complicat iar imaginea de ansamblu va fi una de vulnerabilitate așa că va fi necesară o schimbare. Politic, nu poți merge mai departe. Ai nevoie de combustibil. Și asta o poți face doar cu schimbarea de gardă. Emil Boc este o variantă probabilă pentru că și-a creat imaginea din ultima vreme și vrea să își ia o revanșă pentru primul mandat de premier, vine cu o altă experiență”,

ne-a declarat o sursă apropiată liberalilor.

Mai mult, în acest moment, Emil Boc pare să aibă o relație chiar foarte bună cu președintele Klaus Iohannis.

“Relația dintre cei doi este una chiar foarte bună. Au fost depășite animozitățile din trecut iar Emil Boc se află în grațiile lui Klaus Iohannis. Iar ăsta poate fi un argument suplimentar care cântărește semnificativ”,

ne-a mai spus sursa noastră.

Dealtfel, poziționările publice la nivel național din ultima perioadă ale primarului din Cluj arată că acesta este din nou parte din politica mare. Oricum un moment decisiv îl va reprezenta congresul partidului din luna iunie, acolo unde “Grupul de la Cluj” din PNL va intra în competiție, mai spun sursele noastre.

Foto: actualdecluj.ro

Te-ar putea interesa si

3 comentarii

B 03/02/2021 - 11:04

Prostii, Boc e bun la primarie nu la guvern.
Demisia in grup din PNL este solutia. Acest partid trebuie sa moara la fel ca si PSD ( si AUR bineinteles). USR va disparea si el in urmatorii ani, speranta noastra e in cei ce vor veni dupa aceste rebuturi umane si politice, aceste scursuri ale societatii.

Raspunde
dorucu 03/02/2021 - 14:36

ai dreptate!…va rămâne numai UDMR!…erted??

Raspunde
realitateae 03/02/2021 - 13:25

“Grupul de la Cluj” e zero barat, inclusiv pe partea economică ! Doar propagandă.

Raspunde

Comenteaza