Săptămâna viitoare se deschide un nou tronson din Autostrada Transilvania

by admin

Vești bune pentru șoferi. Săptămâna viitoare se deschide circulației un nou tronson din Autostrada Transilvania, cu 8 luni înainte de termen.

„Încă o secțiune din Autostrada Transilvania (A3), la un pas de deschidere! Circulația pe cei 15.7 km ai secțiunii Chețani- Câmpia Turzii va fi deschisă săptămâna viitoare, cu 8 luni mai devreme decât prevede termenul contractual.

La verificarea de astăzi am constatat că Asocierea Strabag-Geiger este în continuare bine mobilizată în șantier și face ultimele pregătiri pentru deschiderea circulației.

De săptămâna viitoare se va putea circula practic, între Târgu Mureș (județul Mureș) și Nădășelu (județul Cluj), doar pe autostradă, pe o distanță de 113 km.

Această secțiune va asigura și legătura rutieră a municipiului Târgu Mureș cu Gilău (în apropiere de municipiul Cluj-Napoca) dar și conexiuni cu orașele Turda și #Sebeș (pe A10) ori cu municipiile Sibiu, Deva, Lugoj și Timișoara (pe A1)”, a transmis pe rețelele de socializare directorul CNAIR, Cristian Pistol.

Contractul pentru finalizarea secțiunii A3 Chețani- Câmpia Turzii are o valoare de 420,34 milioane de lei (fără TVA) și este finanțat prin POIM.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza