Saloanele de înfrumusețare se redeschid de la 15 mai. Anunțul lui Raed Arafat

by admin


Raed Arafat a confirmat că după 15 mai se vor redeschide frizeriile și saloanele de înfrumusețare, însă acestea vor funcționa după alte condiții.

„Ai nevoie de măsuri speciale pentru frizerii, pentru cosmetică. Nu poți nelimitat să le ții închise, trebuie să-și reia activitatea, dar sub o formă nouă. Posibil că nu vor avea zonă de așteptare, trebuie să te programezi, te duci direct la programare, știi că ești așteptat. Ai întârziat, vine altul în locul tău, nu stai și aștepți acolo. Te duci și te plimbi pe stradă o jumătate de oră și te întorci, nu stai acolo. Zona de așteptare va deveni una sensibilă, va trebui să nu mai existe temporar. Trebuie să se înțeleagă că ne gândim cu colegii specialiști la acest domeniu, la măsuri punctuale, pe diferite domenii, care trebuie să fie luate ca măsuri compensatorii la măsurile de relaxare”, a declarat Raed Arafat la Antena 3.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Ghita 02/05/2020 - 11:01

Romanii sunt campioni la proverbe si zicatori. Le propun ziaristilor, asa pentru aducere aminte, sa dubleze titlurile cu un proverb sau vorba in tonul articolului. La asta se potriveste de minune “Tara arde si babele se piaptana”. Totusi nu contest necesitatea redeschiderii urgente a saloanelor pentru cei/cele care nu stiu/pot sa se spele acasa.

Raspunde

Comenteaza