Sabău primește întăriri după înfrângerea cu Poli Iași! ”U” Cluj a adus un fost internațional de tineret din Superligă

by Christian Suciu

Reprezentanții lui FC Universitatea Cluj au anunțat transferul fostului internațional de tineret, Alex Cîmpanu, de la Universitatea Craiova. Mijlocașul ofensiv în vârstă de 22 de ani a fost împrumutat de echipa din Bănie la Cluj până la finalul sezonului competițional. Noul jucător al ”Șepcilor Roșii” are în palmares Cupa și Supercupa României, cucerite cu formația olteană.

” După ce și-a făcut junioratul la Concordia Chiajna, Alexandru Cîmpanu a debutat la seniori pentru CSM Alexandria în Liga a III-a la 18 ani. S-a remarcat rapid și a fost transferat de FC Botoșani. A debutat în Superliga într-o victorie a moldovenilor cu Astra Giurgiu în etapa a doua din sezonul 2019/2020. A marcat trei goluri în cele 22 de meciuri jucate pentru FC Botoșani.

Cîmpanu a fost transferat de Universitatea Craiova după startul sezonului 2020/2021. A reușit să câștige primul trofeu din carieră alături de olteni la finalul acelui sezon. Craiovenii treceau cu 3-2 de Astra Giurgiu în finala Cupei României.”, au transmis reprezentanții Universității Cluj despre cel mai recent transfer al clubului.

În cele trei sezoane petrecute în tricoul ”Leilor”, Cîmpanu a strâns 110 partide, marcând 14 goluri și reușind 7 assist-uri. Cîmpanu a devenit cel de-al 17-lea jucător adus de U Cluj în actuala fereastră de transferuri.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza