S-a semnat contractul pentru finanțarea construcției Spitalului Regional Cluj. Investiția totală va fi de 500 de milioane de euro

by admin

S-a mai făcut un pas spre construcția Spitalului Regional Cluj. Guvernul a semnat un contract de finanțare, în urma căruia costul total se va ridica la 500 de milioane de euro.

„Aș vrea să felicit Ministerul Dezvoltării și Ministerul Sănătății pentru faptul că au accelerat procedurile și s-a ajuns la un deznodământ fericit, și anume, semnarea contractului de finanțare pentru construcția spitalului regional Cluj, o investiție de aproximativ 500 milioane euro”, a declarat premierul Ludovic Orban.

De asemenea, ministrul Dezvoltării a precizat faptul că investiția va fi realizată din fonduri europene printr-un program operațional.

„Astăzi vă anunţ că am semnat contractul de finanţare pentru demararea construcţiei Spitalului Regional de Urgenţă Cluj, una dintre cele mai mari investiţii din zona de vest a ţării. Investiţia este realizată din fonduri europene, prin Program Operaţional Regional, Axa 14″, a explicat ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan

Te-ar putea interesa si

Comenteaza