S-a produs împăcarea! Alex Chipciu RĂMÂNE la CFR. ”Îmi cer scuze pentru ceea ce s-a întâmplat”

by admin

Alexandru Chipciu şi Marius Şumudică s-au împăcat! Asta înseamnă că fotbalistul rămâne la CFR Cluj, ba mai mult, va face deplasarea în Elveţia, acolo unde campioana României va disputa returul cu Young Boys Berna.

Chipciu nu face parte din lotul UEFA, fiind exclus după conflicul de luni cu Otto Hindrich, însă îşi va susţine colegii din tribune.

”Îmi cer scuze pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost o greşeală, Mister! Primul pas a fost să-mi cer scuze, apoi am vorbit cu Mister. Avem o relaţie lungă, datorită dânsului am rămas în continuare aici. Nu pot să fiu decât mulţumit pentru şansa oferită.

Am vorbit cu Otto imediat după incident, nu a fost atât de grav. A fost o lipsă de respect. Nu sunt pe lista UEFA, o să fac deplasarea şi îi voi susţine din tribună”, a declarat Alexandru Chipciu.

De la ce a pornit totul

Potrivit informaţiilor prezentate în exclusivitate de Look Sport, Alex Chipciu a sărit să-l bată pe Otto Hindrich în timpul antrenamentului, după ce tânărul portar l-a lovit cu o minge în faţă la un joc-şcoală. Ulterior, Chipciu şi-a scos tricoul şi a părăsit nervos terenul, fără a discuta cu antrenorul.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza