România-Belarus (0-0). Tricolorii ratează șansa de a se distanța de Israel

by Christian Suciu

Naționala României a încheiat la egalitate meciul de pe Stadionul ”Szusza Ferenc” din Budapesta împotriva reprezentativei Belarusului, din preliminariile Euro 2024. Elevii lui Iordănescu nu au reușit să marcheze deși au dominat jocul la toate capitolele. Cea mai mare ocazie a „tricolorilor” a venit în minutul 9 de la Nicolae Stanciu din pasa lui Denis Alibec.

În urma acestui rezultat, România rămâne pe locul 2 în grupă însă la doar două puncte de Israel ce are un meci restant față de tricolori, astfel că soarta calificării ar putea depinde de următoarele meciuri ale echipei reprezentativei din ”Țara Sfântă”.

Evoluția naționalei nu i-a convins pe experții din studio-ul Prima Sport ce au remarcat lipsa de imaginație și de finalitate din jocul tricolorilor, împotriva unui adversar rudimentar.

”Am fost echipa care am dus mingea până în ultimii 30 de metri. Prea puţine acţiuni cu finalitate. Prea puţini oameni aduşi în careu. Prea puţină luciditate. Nimic! Fără nicio finalizare. 3 atacanţi care nu au avut finalitate. 

Foarte puţin ca să câştigi un meci, împotriva unei echipe modeste. Prima repriză am încercat. Am avut poate şi un ritm mai bun. A doua repriză, parcă ritmul a scăzut pe măsură ce trecea timpul. Cu prea puţini oameni ajungeam în faţa porţii, în condiţiile în care era o echipă care se apăra în ultimii 30 de metri.” a declarat analistul Adrian Falub despre confruntarea dintre cele două echipe.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza