România – Armenia, ora 21:45, live text pe LookSport. “Tricolorii” joacă pe Ghencea cel mai important meci al preliminariilor

by admin

România dispută cel mai important meci al preliminariilor pentru Cupa Mondială 2022 luni, contra Armeniei. Partida va putea fi urmărită live text pe looksport.ro.

Aşa cum era de aşteptat, selecţionerul Mirel Rădoi va schimba tactica pentru meciul cu armenii şi cel mai probabil va reveni la sistemul 4-3-3. Acest aspect demonstrează că vom aborda partida ofensiv.

Din atac nu va putea face parte George Puşcaş, din cauza unui cartonaş galben încasat cu Germania ce-l face suspendat pentru confruntarea de luni. Jucătorul lui Reading a fost criticat pentru prestaţiile sale din ultima vreme.

”Tricolorii” două mari absenţe şi în defensivă. Este vorba despre Ionuţ Nedelcearu şi Andrei Burcă, ultimul fiind pierdut în a doua repriză a meciului cu Germania. Cel mai probabil va fi înlocuit chiar de coechipierul de la CFR, Cristi Manea.

Singura opţiune: victoria!

Partida este cea mai importantă a campaniei de calificare, în contextul în care fără un succes luni rămânem cu şanse mici pentru a prinde locul doi, ce duce la barajul pentru competiţia supremă.

Armenii au început lansat în grupă şi au legat cea mai bună serie de rezultate din istorie, care a marcat şi o victorie cu ”tricolorii” în meciul tur, scor 3-2. Din fericire treptat au pierdut din turaţie, iar confruntarea de luni îi prinde în vizibilă scădere de formă.

Macedonia de Nord este adversarul nostru de la distanţă. Nu mai avem meci direct cu ei şi suntem la un punct în spate, dar vestea bună este dată de faptul că urmează să joace cu Germania, fiind puţin probabil să repete surpriza de proporţii din tur, când au reuşit să se impună.

Clasamentul Grupei J:

  1.     Germania – 18 puncte
  2.     Macedonia de Nord – 12 puncte
  3.     Armenia – 12 puncte
  4.     România – 10 puncte
  5.     Islanda – 5 puncte
  6.     Liechtenstein – 1 punct

Echipele proabile:

  • Romania: Niţă – Manea, Rus, Chiricheş, Bancu – Stanciu, Nedelcu, Cicâldău – Hagi, Keşeru, Mitriţă.
  • Armenia: Yurchenko; Hovhannisyan, Voskanyan, Haroyan, Terteryan; Bayramyan, Zelarayan, Grigoryan, Adamyan; Barseghyan, Mkhitaryan.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza