România a devenit naționala favorită a fanilor la Euro după victoria cu Ucraina

by Christian Suciu

Victoria istorică a naționalei României împotriva Ucrainei de la Campionatul European a câștigat respectul și admirația fanilor neutri de pretutindeni. Publicația britanică Daily Mail a vorbit la superlativ despre succesul ”tricolorilor” menționând că atmosfera creată de fanii naționalei dar și jocul din teren au transformat selecționata lui Edi Iordănescu într-una din cele mai îndrăgite echipe ale turneului.

” Nicolae Stanciu a înscris un gol rapid, considerat deja printre cele mai frumoase de la Euro 2024, iar naționala sa a învins-o pe Ucraina, începând grupa într-un stil spectaculos. Mijlocașul, care joacă pentru Damac în Arabia Saudită, a marcat un gol fabulos în prima repriză, oferindu-le outsiderilor un început de vis în Germania. 

Efortul său fulgerător, combinat cu susținerea electrizantă a celor 40.000 de suporteri zgomotoși ai României de pe Allianz Arena și cu fundașul lor dreapta cu părul albastru, i-a determinat pe utilizatorii de pe rețelele de socializare să spună că a devenit naționala favorită a tuturor la Euro 2024.”, au precizat jurnaliștii Daily Mail.

Golul lui Nicolae Stanciu a fost văzut drept un candidat serios pentru golul turneului de mai multe publicații de prestigiu pe plan internațional precum L’Equipe, Marca sau Telegraph iar succesul tricolorilor a fost aplaudat la scenă deschisă de numeroase personalități din sportul românesc și internațional.

Următorul meci al tricolorilor va fi cel cu Belgia din data de 22 iunie ora 22:00 ce se va disputa pe stadionul din Koln.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza