Restricții de circulație, începând de astăzi, pe strada Eroilor din Florești, din cauza lucrărilor de modernizare

by admin

Primarul Bogdan Pivariu a anunțat impunerea unor restricții și chiar oprirea circulației pe strada Eroilor din Florești. Restricțiile se aplică începând de astăzi, timp de o săptămână, din cauza lucrărilor de modernizare a străzii. 

„Având în vedere evoluția lucrărilor ce se derulează într-unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură, se instituie restricții de circulație pentru următoarea săptămână. Astfel, se impune întreruperea circulației în întregime în zona complex rezidențial Emerald Garden, pentru lucrări de dezafectare a podului existent de acces și continuarea operațiunilor de  întubare a Văii Sînaslăului.

Rutele ocolitoare recomandate pentru riverani sunt strada Porii- strada D. Mocanu- Eroilor (sens spre Lidl), sau strada Porii,- D. Mocanu – D. Tăuțan – DN str Avram Iancu.

Îmi doresc ca vremea să permită continuarea lucrărilor în ritm susținut, să poată fi fructificată la maximum perioada de vacanță a copiilor și cotele de trafic relativ mai scăzute iar etapele acestui proiect să fie realizate în condiții optime, iar perioada de disconfort creată să fie cât mai scurtă”, a transmis primarul Bogdan Pivariu.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza