Restricții de circulație, de luni până miercuri, pe Autostrada Sebeș- Turda

by admin

CNAIR a anunțat impunerea unor restricții de circulație pe Autostrada Sebeș- Turda, în perioada 23- 26 octombrie, pe sensul spre Sebeș. Mai exact, se va închide circulaţia pe breteaua A4 aferentă nodului rutier Teiuş, care face legătura între DN14B şi A10.

„Se efectuează încercări statice și dinamice la pasajele de la km. 25+087, km. 25+450, km. 26+253, km. 26+550 și lucrări de reparații rosturi de dilataţie la pasajul de la km. 25+087, calea 2 (sensul Turda-Sebeş).  Traficul va fi deviat pe calea 1, sensul Sebeș-Turda, circulaţia se va desfăşura în ambele sensuri, pe câte o bandă de circulaţie.  

Sensurile de deplasare vor fi delimitate cu balize direcţionale pe care se vor monta lămpi cu lumină galbenă intermitentă. Participanții la trafic care circulă dinspre Turda spre Teiuș și Blaj trebuie să utilizeze nodul Aiud pentru a coborî de pe autostradă”, au transmis reprezentanții CNAIR.

Nodul rutier Teiuș nu va putea fi folosit pentru ieșirea dinspre Turda spre Teiuș și Blaj (DN14B).  Participanții la trafic care circulă dinspre Teiuș spre Alba Iulia trebuie să utilizeze ruta ocolitoare DN1.

Nodul rutier Teiuș nu va putea fi folosit nici pentru intrarea pe autostradă dinspre Teiuș (DN14B) spre Sebeș.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza