Reprezentanții unui restaurant închis de Protecția Consumatorului: „Neconformitățile au fost remediate imediat și barul a fost redeschis”

by admin

Inspectorii de la Protecția Consumatorului au închis luni patru restaurante din Cluj-Napoca, din cauza mai multor nereguli. Printe localurile a căror activitate a fost suspendată se numără și Baracca, a cărui zonă de bar a fost închisă.

Reprezentanții restaurantului au trimis astăzi un drept la replică. Aceștia au explicat faptul că neconformitățile din zona de bar au fost remediate imediat, iar restaurantul a fost redeschis chiar în seara zilei de luni.

„Restaurantul Baracca funcționează actualmente conform programului său standard de funcționare și sub aceeași rigoare organizatorică care ne-a asigurat longevitatea în acești peste 12 ani de când existăm pe piață și la același standard de calitate cu care ne-am obișnuit clienții. Am vrea să asigurăm publicul care ne urmărește și oaspeții că suntem deschiși la a răspunde la orice întrebări și a clarifica orice nelămurire privind activitatea noastră”, a explicat Maria Dunca, managerul restaurantului Baracca.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza