Remiză albă pentru CFR Cluj în meciul cu UTA Arad. Feroviarii nu au mai câștigat de 4 meciuri

by Christian Suciu

CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat ieri pe teren propriu împotriva lui UTA Arad în cea de-a 17-a etapă a Superligii. Deși au controlat jocul în majoritatea timpului, clujenii nu au reușit să găsească drumul spre gol ajungând la 4 meciuri consecutive fără victorie.

”Aşa este fotbalul, din păcate. Am avut astăzi multe ocazii, dar ne-a lipsit şansa. Echipa a făcut ce a trebuit, ne-am creat şanse. Asta e. Trebuie să ne pregătim pentru jocul următor.

Sincer, nu contează clasamentul acum. Trebuie să ne păstrăm încrederea, să rămânem pe acelaşi drum. Repet, am avut ghinion, ocazii ne-am creat destule.

Sunt mulţumit de reveniri. Mario Camora a fost pe bancă pentru a dat curaj echipei. Am avut noroc, a intrat şi el 10 minute, deşi simţea ceva la picior.

Ştiam că Bîrligea va juca 20-30 de minute. Cu Mario am riscat puţin, putea chiar să marcheze, a dat şi câteva centrări periculoase. Am avut ghinion. Mario e un jucător foarte important! Se simte când lipseşte.”, a transmis antrenorul lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini, la flash interviurile de la finalul partidei.

Experții Prima Sport, Florin Răducioiu și Viorel Moldovan, au căzut de acord asupra faptului că echipa din Gruia nu se află în acest moment la nivelul contracandidatei la titlu, FCSB, ce deține un lot superior din punct de vedere valoric.

” Echipa care are mari şanse să câştige titlul anul acesta este FCSB. Este mult mai puternică, are un lot mult mai bun. Mult mai valoros. Dar cum a spus şi Viorel Moldovan, de 4 meciuri nu reuşesc să câştige. Îmi pun un semn de întrebare enorm.”, a declarat Florin Răducioiu în cadrul emisiunii ”Fotbal Show”.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza