Relaxare în aer liber și în sezonul rece, la Cetățuia food park

by Cristina Mihaila

În condițiile în care devine tot mai complicat să găsim spații de relaxare și de socializare, fără să ne punem în pericol sănătatea, organizatorii Cetățuia Food Park vin cu o veste bună. Camionetele cu mâncare sau deserturi, barul și muzica bună rămân pe loc chiar și în sezonul rece, iar spațiile de socializare vor fi acoperite și încălzite, astfel încât capriciile toamnei să nu fie o problemă.

”Îți propunem o experiență inedită, care transformă orașul nostru într-o citadelă a bucatelor bine alese și a relaxării într-un mediu natural și epic, unde talentul de a găti este împletit cu plăcerea de a socializa în jurul mâncării, ca o provocare de a ne reinventa modul  în care ne petrecem, în siguranță, timpul liber. (…) Iar când temperaturile scăzute vor pune stăpânire pe Cluj, în zonele acoperite vei avea parte de încălzire, ca să te poți relaxa cu adevărat. Așadar, vei fi înăuntru, dar de fapt în aer liber”, anunță organizatorii.

De altfel, parcul oferă un spațiu generos, de peste 3.000 mp, pentru ieșiri cu familia sau prietenii, în siguranță. Gurmanzii pot alege între ofertele delicioase de la Vagabundos, Nice To Meat You, La Nu Stiu Cine, Rotyseria, Cherhanaua Urbana, Beluga, Raclette Caravane sau MooMoo, iar în corturile amenajate în jurul barurilor Tepaso si Frizzante Van se poate asculta muzică și ciocni un pahar.

Pe terasa superioară a parcului Cetățuia este amenajat și un spațiu ”Electric Castle”, dedicat celor care vor să se bucure în siguranță de atmosfera de festival, chiar și în timpul pandemiei.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza