(Re)Începe Street Food Festival. O nouă locație pentru distracție și experiențe culinare

by Cristina Mihaila

Street FOOD Festival, evenimentul dedicat celor mai delicioase preparate culinare, revine la Cluj-Napoca în acest weekend. De data aceasta, gurmanzii vor putea face călătoria gastonomică în jurul lumii dintr-o nouă locație: Zazen – Verde Urban (în incinta bazei sportive Transilvania), care aduce, exact așa cum îi spune și numele, o oază de verdeață în mijlocul aglomerației urbane.

Spațiul, dedicat culturii urbane, este perfect pentru întâlniri și evenimente. Zazen e un loc boem, diferit, în care fiecare dintre noi se poate conecta cu natura și din care pleci cu o stare mai bună de spirit. Și, bineînțeles, cu papilele gustative în extaz după câte o oprire la food truck-ul preferat.  Conceptul festivalului din acest an e yummy & yay, ceea ce promite o colecție mare de experiențe, atât culinare cât și legate de activități interesante sau de programul artistic.

Grasu XXL, Guess Who, Byron, The Mono Jacks, The Kryptonite Sparks și Dimitri’s Bats sunt primii artiști care au anunțat că vor face show în cele 4 zile de festival. Alături de trupe, vedete vor fi truck-urile și preparatele culinare.

Organizatorii promit un mix impresionant de arome, specifice bucătăriei internaționale și o gamă largă de băuturi reci, ideale pentru serile de weekend în mijlocul verii.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza